Sabates Noves

Théâtre d'objets recommandé aux enfants à partir de 3 ans et pour un public familial, "Mes nouvelles chaussures" parle avec simplicité et poésie du fait de grandir et des sentiments qui y sont liés.

* Mention Spéciale-II Prix El Temps de les Arts, 2022 (Espagne)

* Meilleur Acteur, Meilleure Scénographie, Meilleur Esthétique et Solution Technique de Marionnettes-Lutfest International Children's Theatre Festival of Subotica (Serbie), 2022

* Millor espectacle per a xiquets i xiquetes i públic familiar, PREMIS MAX 2020

* Prix du Public Professionnel, Int. Puppet Theatre Festival "Visiting Arlekin", Omsk (Russie), 2019

* Meilleure scénographie, Fira de Teatre de Titelles de Lleida, 2019

* Millor Espectacle de Xicotet Format, FETEN, 2019

Trailer "Sabates noves"

Synopsis

Un xiquet estrena sabates i se’n va al riu a berenar. Pel camí, descobreix el món que l’envolta: carrers, cases, paisatges, persones i animals. Les seves sabates van acumulant experiències i ell, a poc a poc, creix.

La mida de les sabates ens acompanya en el transcurs dels anys. La mida mesura el peu, però també l’edat, les vivències, la forma com caminem per la vida. Passen els dies, els anys i les capses de sabates. Xicotetes, mitjanes, grans,…

Une nouvelle expérience
En aquest espectacle partim d’un fet local (una tradició de Vinaròs, un poble mediterrani) per arribar a l’universal (un xicotet viatge iniciàtic, d’aprenentatge, de descobriment i de vincle amb la natura). Ens agradaria que, pels xiquets, aquest muntatge fos una aventura. I que als adults els connectés amb la seua infantesa: les cançons populars, la relació amb la natura, el pas del temps. Perquè treballem tan pels uns com pels altres, per convertir l’estoneta que estarem junts en una vivència més.

“Mes nouvelles chaussures” est un spectacle recommandé pour les enfants à partir de 3 ans et pour un public familial. Il peut être représenté dans tout type d’espace, tant qu'il a de l'électricité et que l'obscurité peut être faite dans la salle. Spectacle créé pour que le public et l'acteur soient au même niveau, mais il peut aussi se représenter à l’italienne.

PÚBLIC: Funcions escolars a partir de 3 anys i públic familiar

JAUGE: 75 enfants + accompagnateurs en scolaires et 100 personnes en familiales

REPRÉSENTATIONS PAR JOUR: 2 minimum / 3 maximum

DURÉE: 30 minutes.

ESPAI: ​Escenografia i públic al mateix nivell o sales petites (ideal amb grada)

IDIOMA: Versions disponibles en català, castellà, basc, anglès i francès. Altres idiomes: consultar

Création: JORDI PALET / TIAN GOMBAU

Écriture et Mise en scène: JORDI PALET I PUIG

Actor i manipulador: TIAN GOMBAU

Mise en scène et objets: ISA SOTO

Musica: OSCAR ROIG

Enregistrement: TEMPS RECORDS

Musique enregistrement: OLVIDO LANZA, BENET PALET I PEP PASCUAL

Éclairage: XAVI PRIETO

Vestuari: HERNÁN MONTIEL

Vidéo: XAVI MANZANET

Photographie: ALVAR BUCH

PRODUCTION: Tian Gombau

Ajudant de producción / distribució: MÉLANIE LEFEBVRE

Tema “Bujaraloz by night” de Carles Santos.

Remerciements: Teresa Sánchez, Olga Piquer, Rosa Moros, Anna Mari Cases, Nati Romeu, Miquel Górriz, Juan Bautista Giner, Fundació Caixa Vinaròs, Les Pisanes Escola de Teatre, Aula de Teatre Carles Pons, Olivier Van Der Beken, el TOPIC de Tolosa, José Gil.

Dédié à nos parents, qui nous ont aidé à grandir et à nos enfants qui, eux aussi

Espectacle produït amb el suport de L’Institut València de Cultura-Generalitat Valenciana i amb la col•laboració del Teatre Municipal Francesc Tàrrega de Benicàssim, l’Auditori Municipal de Vinaròs i el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa-CAET.