Présentation

Tian Gombau transforma universos estètics d’artistes visuals contemporanis en spectacles magiques pour les plus petits de la familles

El seu repertori s’emmarca dins del teatre visual i d’objectes, amb un llenguatge poètic i didàctic que, a la vegada, transmet emocions i missatges de tolerància i humanitat.

De la ma de Tian Gombau i el seu nucli de col·laboradors, una pedra, un quadre, un tros de fusta, una capsa de sabates o una il·lustració son font d’inspiració d’una narració on els objectes i les imatges comuniquen més enllà de la seua forma real.

Les spectacles de Tian Gombau transmettent des émotions tout en véhiculant des messages de tolérance et d’humanité.

Ils sont consolidé comme le meilleur moyen de développer les capacités et les attitudes vitales des enfants

El petit format de les produccions de Tian Gumbau trenca la quarta paret teatral creant proximitat i intimitat amb el seu públic per compartir amb ell experiències insòlites.

Tian Gombau-Companyia de teatre arriba amb facilitat a qualsevol lloc del món

Ses 32 années de carrière, sa flexibilité et sa capacité d'adaptation lui ont permis de réaliser plus de 4.000 représentations, de travailler dans 47 pays et d'utiliser 10 langues.

Al llarg d’aquests anys, la companyia ha rebut 28 premis en festivals molt prestigiosos a nivell nacional i internacional. Va ser nominada als Premis Max de les Arts Escèniques, com a Millor Espectacle Infantil al 2009, amb l’obra “Pedra a pedra” i va rebre el PREMI MAX com a Millor Espectacle Infantil i Familiar al 2020 amb l’obra “Sabates noves”.

En aquests anys la companyia ha navegat à travers différents registres théâtraux.

Des del seu primer muntatge “Ñaque o de Piojos y Actores” de José Sanchis Sinisterra, on el treball d’actor era la base fonamental, ha consolidat el seu llenguatge característic a les darreres produccions: “Pierre à pierre” dirigit per Rosa Díaz, “Screen Man” , dirigit pel propi Tian Gombau, “Sabates noves” et MON PÈRE BRÛLAIT DES PIERRES dirigits per Jordi Palet i Puig.