Présentation

Tian Gombau Tian Gombau transforme des univers esthétiques d’artistes visuels contemporains en spectacles magiques pour les plus petits de la famille.

Son répertoire s’inscrit dans le théâtre visuel et d’objets, avec un lengage poétique et didactique qui, en même temps, transmet émotions et messages de tolérance et humanité.

De la ma de Tian Gombau i el seu nucli de col·laboradors, una pedra, un quadre, un tros de fusta, una capsa de sabates o una il·lustració son font d’inspiració d’una narració on els objectes i les imatges comuniquen més enllà de la seua forma real.

Les spectacles de “L’Home Dibuixat”transmettent des émotions tout en véhiculant des messages de tolérance et d’humanité.

Ils sont consolidé comme le meilleur moyen de développer les capacités et les attitudes vitales des enfants

Le petit format des productions de l’Home Dibuixat casse le quatrième mur en créant proximité et intimité avec son public, pour partager avec lui des expériences insolites.

Tian Gombau-L’Home Dibuixat atterrit avec facilité n’importe où dans le monde.

En els seus 28 anys de trajectòria, la seua estructura flexible i la capacitat d’adaptar el seu llenguatge a qualsevol idioma, li ha permès realitzar més de 3.000 representacions, treballar a 46 països i utilitzar 10 idiomes diferents.

Al llarg d’aquests anys, la companyia ha rebut 22 premis en festivals molt prestigiosos a nivell nacional i internacional, i va ser nominada als Premis Max de les Arts Escèniques, com a Millor Espectacle Infantil al 2009, amb l’obra “Pedra a pedra”

Ces dernières années, la compagnie a navigué à travers différents registres théâtraux.

Depuis sa première production “Ñaque o de Piojos y Actores” de José Sanchis Sinisterra, où le travail d’acteur était la base fondamentale, la compagnie a consolidé son langage caractéristique lors de ses dernières productions: “Pierre à Pierre” dirigit per Rosa Díaz, “Screen Man” , dirigit pel propi Tian Gombau i Mes nouvelles chaussures, dirigit per Jordi Palet i Puig.