Presentació

Tian Gombau transforma universos estètics d’artistes visuals contemporanis en espectacles màgics per als més petits de la família.

El seu teatre camina juntament amb els petits objectes trobats i la tecnologia actual.

De la ma de Tian Gombau i el seu nucli de col·laboradors, una pedra, un quadre, un tros de fusta o una il·lustració son font d’inspiració d’una narració on els objectes i les imatges comuniquen més enllà de la seua forma real.

Els espectacles del “Teatre de l’Home Dibuixat” transmeten emocions i alhora vehiculen missatges de tolerància i humanitat.

S’han consolidat com la millor manera de desenvolupar capacitats i actituds vitals dels xiquets i de les xiquetes.

El petit format de les produccions de l’Home Dibuixat trenca la quarta paret teatral creant proximitat i intimitat amb el seu públic per compartir amb ell experiències insòlites.

El Teatre de L’Home Dibuixat aterra amb facilitat a qualsevol lloc del món.

En els seus 25 anys de trajectòria, la seua estructura flexible i la capacitat d’adaptar el seu llenguatge a qualsevol idioma, li ha permès realitzar més de 3.000 representacions, treballar a 46 països i utilitzar 10 idiomes diferents.

Al llarg d’aquests anys, la companyia ha rebut 16 premis en festivals molt prestigiosos a nivell nacional i internacional, i va ser nominada als Premis Max de les Arts Escèniques, com a Millor Espectacle Infantil al 2009, amb l’obra “Pedra a pedra”

En aquests anys la companyia ha navegat per diferents registres teatrals.

Des del seu primer muntatge “Ñaque o de Piojos y Actores” de José Sanchis Sinisterra, on el treball d’actor era la base fonamental, ha consolidat el seu llenguatge característic a les darreres produccions: “Pedra a Pedra”  dirigit per Rosa Díaz i “Screen Man” , dirigit pel propi Tian Gombau, en els que la manipulació d’objectes i dels audiovisuals es fusionen amb el treball d’actor.