Presentació

Tian Gombau transforma universos estètics d’artistes visuals contemporanis en espectacles màgics per als més petits de la família

El seu repertori s’emmarca dins del teatre visual i d’objectes, amb un llenguatge poètic i didàctic que, a la vegada, transmet emocions i missatges de tolerància i humanitat.

De la ma de Tian Gombau i el seu nucli de col·laboradors, una pedra, un quadre, un tros de fusta, una capsa de sabates o una il·lustració son font d’inspiració d’una narració on els objectes i les imatges comuniquen més enllà de la seua forma real.

Els espectacles de Tian Gombau transmeten emocions i alhora vehiculen missatges de tolerància i humanitat

S’han consolidat com la millor manera de desenvolupar capacitats i actituds vitals dels xiquets i de les xiquetes.

El petit format de les produccions de Tian Gumbau trenca la quarta paret teatral creant proximitat i intimitat amb el seu públic per compartir amb ell experiències insòlites.

Tian Gombau-Companyia de teatre  arriba amb facilitat a qualsevol lloc del món

En els seus 32 anys de trajectòria, la seua estructura flexible i la capacitat d’adaptar el seu llenguatge a qualsevol idioma, li ha permès realitzar més de 4.000 representacions, treballar a 47 països i utilitzar 10 idiomes.

Al llarg d’aquests anys, la companyia ha rebut 28 premis en festivals molt prestigiosos a nivell nacional i internacional. Va ser nominada als Premis Max de les Arts Escèniques, com a Millor Espectacle Infantil al 2009, amb l’obra “Pedra a pedra” i va rebre el PREMI MAX com a Millor Espectacle Infantil i Familiar al 2020 amb l’obra “Sabates noves”.

En aquests anys la companyia ha navegat per diferents registres teatrals

Des del seu primer muntatge “Ñaque o de Piojos y Actores” de José Sanchis Sinisterra, on el treball d’actor era la base fonamental, ha consolidat el seu llenguatge característic a les darreres produccions: “Pedra a Pedra”  dirigit per Rosa Díaz, “Screen Man” , dirigit pel propi Tian Gombau, “Sabates noves” i “Mon pare cremava pedres” dirigits per Jordi Palet i Puig.