Tian Gombau

Author, director, skilful actor and manipulator with great sensitivity, Tian Gombau, in his 25 years performing in stages around the world, shows us that we could build great and beautiful stories with very little.

In his shows, he creates a magical atmosphere that takes his audience to new imaginaries. Under his fingers, everything is transformed with simplicity and great poetry.

Formed at the Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre of Barcelona, ​​Tian Gombau finishes his studies in the 1988 promotion.

From 1992 to 1999, he directed the Theater Classroom of the Jaume I University of Castellón, being creator, artistic director and manager of the International Theater Exhibition RECLAM, the cycle of theater activities CICLORAMA and the University Extension Theater Courses.

En el 1992, va fundar la seva pròpia companyia Tian Gombau-Teatre de l’Home Dibuixat, amb la que ha produït i interpretat més de 10 espectacles, amb els quals està donant la volta al món, actuant en més de 40 països, 4 continents, en 10 idiomes diferents. En el 2008, després de 16 anys actuant per a un públic de joves i d’adults, va canviar de registre. Aquest any, va produir “Pedra a pedra”, una obra de petit format dirigit a xiquets i xiquetes a partir de 2 anys. Amb ella, va rebre 13 premis atorgats en prestigiosos festivals, tant a nivell nacional com a nivell internacional. En el 2015, va dirigir “Screen man” (“L’home pantalla”), un espectacle per a xiquets i xiquetes a partir dels 3 anys. Aquesta nova producció aporta la fusió de nous llenguatges. El treball actoral, les marionetes i els objectes, es veuen acompanyats per l’ús de projeccions audiovisuals.