NOTA DE PREMSA

La companyia castellonenca del vinarossenc Tian Gombau, Teatre de l’Home Dibuixat, arrenca amb molta energia la nova temporada 2017-2018. Visitarà amb les seues premiades obres “Pedra a Pedra” i “Screen Man” els llocs més diversos a nivell local, nacional i internacional.

 

Xina serà la seua primera cita al setembre, amb una gira de 32 representacions previstes entre Shanghai i Kunshan, amb l’espectacle “Screen Man”. Les actuacions es faran en anglès, amb traducció consecutiva gravada en xinès mandarí. L’obra, escrita per Tian Gombau, es una proposta en què la manipulació d’imatges, titelles i objectes, situa l’espectador en un univers màgic, per explicar una història reconeixible per a totes les edats i per això, universal. Un tendre espectacle que parla sobre la realització dels seus somnis i la importància de creure en ells.

El següent destí d’aquest muntatge serà Vilafranca de Bonany (Mallorca), a l’octubre, per participar a la XV edició de la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears-FIET.

Sense descans, l’obra continuarà les seves gires viatjant cap a Euskadi, per il·lusionar els xiquets, xiquetes i famílies d’Hernani i Zarautz (Euskadi) i Larressore (Iparralde-França). Totes aquestes actuacions es realitzaran en basc. El mes de novembre també té dates importants ja que “Screen Man” participarà a la XXXIII edició de laMostra de Titelles de la Vall d’Albaida, actuant a Ontinyent.

El següent destí serà Romania, on el Impuls del Festival de Bucarest espera amb impaciència al “Pedra a pedra”, altra obra de la companyia. Una creativa història amb pedres i de pedres, dirigida per Rosa Díaz, que parla sobre l’amistat, la intolerància i la creativitat. Aquest espectacle que porta 10 anys girant i més de 1.600 Funcions en 40 països, segueix sorprenent als petits i al públic familiar de tot el món, generant grans dosis d’imaginació. Després de tornar d’Europa de l’Est, la companyia formarà part de la especial programació “30 anys al Raval”, del Teatre del Raval de Gandia. Per a l’ocasió, representarà 10 funcions escolars i 2 funcions familiars de la seua última producció “Screen Man”.

L’any 2018 també estarà carregat de cites importants. “Screen Man” actuarà de nou al País Basc francès, al llarg del mes de gener, amb més de 20 funcions realitzades entre les ciutats de Louhossoa, Ascain i Hasparren.

Un altre esdeveniment destacable i que espera amb molta il·lusió la companyia, es la programació de “Screen Man” al TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA, a Barcelona, ​​amb més de 15 funcions previstes entre el 27 de gener i el 4 de febrer.

A Continuació, la companyia viatjarà cap al nord, carregada aquesta vegada del seus dos espectacles “Screen Man” i “Pedra Pedra”, per actuar en el Festival Solstice de la Marionnette de Belfort (França).

Al mes de març, L’Home Dibuixat té prevista una gira de 18 funcions a Occitània (Sud de França), de nou amb els seus dos espectacles, actuant per a un públic familiar i escolar en català.

 

 

La companyia tornarà per tercera vegada en Aquesta temporada al País Basc Francès, a l’abril, on xiquets i xiquetes de Biarritz i Aicirits esperaran a “Screen Man”, per a una setmana de 15 representacions en basc. Al maig, Tian Gombau viatjarà amb “Screen Man” a Leioa (País Basc) i a la ciutat de Friburg (Suïssa) on l’espectacle és representarà a l’Espai Cultural “Le Nouveau Monde” en francès i alemany.

A principis de juny, la màgia i la dolçor de l’espectacle “Screen Man” encisaran al públic delKinderKulturFestival de Duisburg (Alemanya) amb un total de 4 representacions.

Per finalitzar la temporada, Tian Gombau actuarà a la V edició del Festival Circ Picat, que tindrà lloc els dies 30 de juny i 1 de juliol a la localitat d’Alpicat (Lleida). Els espectacles de L’Home Dibuixat s’han convertit en unes petites joies que captiven als espectadors del mig món per la seua simplicitat i originalitat.