NOTA DE PREMSA

La companyia castellonenca del vinarossenc Tian Gombau, Teatre de l’Home Dibuixat, arrenca amb molta energia la nova temporada 2017-2018. Visitarà amb les seues premiades obres “Pedra a Pedra” i “Screen Man” els llocs més diversos a nivell local, nacional i internacional.

Xina serà la seua primera cita al septiembre, amb una gira de 32 representacions previstes entre Shanghai i Kunshan, amb l’espectacle “Screen Man”. Les actuacions es faran en anglès, amb traducció consecutiva gravada en xinès mandarí. L’obra, escrita per Tian Gombau, es una proposta en què la manipulació d’imatges, titelles i objectes, situa l’espectador en un univers màgic, per explicar una història reconeixible per a totes les edats i per això, universal. Un tendre espectacle que parla sobre la realització dels seus somnis i la importància de creure en ells.

El siguiente destino de este montaje será Vilafranca de Bonany (Mallorca), en octubre, para participar en la XV edición de la Feria de Teatro Infantil y Juvenil de las Islas Baleaer - FIET.

Sin descanso, la obra continuará sus giras viajando hacia Euskadi, para ilusionar a los niños, niñas y familias de Hernani y Zarautz (Euskadi) y Larressore (Iparralde - Francia). Todas estas actuaciones se realizarán en vasco. El mes de noviembre també té dates importants ja que “Screen Man” participarà a la XXXIII edició de laMostra de Titelles de la Vall d’Albaida, actuant a Ontinyent.

El següent destí serà Romania, on el Impuls del Festival de Bucarest espera amb impaciència al “Pedra a pedra”, altra obra de la companyia. Una creativa història amb pedres i de pedres, dirigida per Rosa Díaz, que parla sobre l’amistat, la intolerància i la creativitat. Aquest espectacle que porta 10 anys girant i més de 1.600 Funcions en 40 països, segueix sorprenent als petits i al públic familiar de tot el món, generant grans dosis d’imaginació. Després de tornar d’Europa de l’Est, la companyia formarà part de la especial programació “30 anys al Raval”, del Teatre del Raval de Gandia. Per a l’ocasió, representarà 10 funcions escolars i 2 funcions familiars de la seua última producció “Screen Man”.

El año 2018 también está cargado de citas importantes. "Screen Man" actuará de nuevo al País Vasco francés, a lo largo del mes de enero, con más de 20 funciones realizadas entre las ciudades de Louhossoa, Ascain y Hasparren.

Un altre esdeveniment destacable i que espera amb molta il·lusió la companyia, es la programació de “Screen Man” al TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA, a Barcelona, ​​amb més de 15 funcions previstes entre el 27 de enero i el 4 de febrero.

A Continuació, la companyia viatjarà cap al nord, carregada aquesta vegada del seus dos espectacles “Screen Man” i “Pedra Pedra”, per actuar en el Festival Solstice de la Marionnette de Belfort (França).

Al mes de març, L’Home Dibuixat té prevista una gira de 18 funcions a Occitània (Sud de França), de nou amb els seus dos espectacles, actuant per a un públic familiar i escolar en català.

La companyia tornarà per tercera vegada en Aquesta temporada al País Basc Francès, a l’abril, on xiquets i xiquetes de Biarritz i Aicirits esperaran a “Screen Man”, per a una setmana de 15 representacions en basc. Al mayo, Tian Gombau viatjarà amb “Screen Man” a Leioa (País Basc) i a la ciutat de Friburg (Suïssa) on l’espectacle és representarà a l’Espai Cultural “Le Nouveau Monde” en francès i alemany.

A principios de junio, la magia y la dulzor del espectáculo "Screen Man" hechizarán al público del KinderKulturFestival de Duisburg (Alemania) con un total de 4 representaciones.

Para finalizar la temporada, Tian Gombau actuará en la V edición del Festival Circ Picat, que tendrá lugar los días 30 de junio y 1 de julio en la localidad de Alpicat (Lleida). Los espectáculos de L''Home Dibuixar se han convertido en unas pequeñas joyas que cautivan a los espectadores de medio mundo por su simplicidad y originalidad.